Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

CSC-Tool analog

Hella Gutmann Solutions A/S:ssä myymme kalibrointilaitteita auton kuljettajaa avustaviin järjestelmiin. Myymme ja jakelemme ADAS-järjestelmiä autokorjaamoihin ja autoteollisuuteen kaikkialla Skandinaviassa ja katamme useimmat automerkit ja -mallit kalustollamme.

Analogisella CSC-Tool-työkalulla saat ammattimaisen monimerkki järjestelmän kuljettajaa avustavien järjestelmien kalibroimiseen lähes kaikissa autoissa.

Monimerkkijärjestelmä eri sensorien kalibrointiin

Kamera-, tutka- ja Lidar-pohjaisten järjestelmien kalibrointi on johtanut täysin uusiin ja nopeasti kasvaviin vaatimuksiin korjaamoissa, mutta mega-Mac-laitteesi on jo kauan ollut valmis siihen.

Sinulta on puuttunut vain CSC-työkalu aloittaaksesi näiden järjestelmien parissa työskentely. Ja parasta on, että CSC-työkalu on modulaarinen ja laajennettavissa tarpeiden mukaan ja kasvaa siksi tehtävän vaatimusten kanssa.

Nopea elektroniikka pystyy käsittelemään itse anturin kalibrointia vain muutamassa sekunnissa tai jopa nopeammin. Napsauttamalla Mega Mac -sovellusta ohjain vertaa kamerakuvaan tallennettuihin kuvatietoihin ja uusi sijainti tallennetaan ohjainlaitteelle. Modernin 77 GHz: n tutkan kalibrointi on pohjimmiltaan samalla tavalla, tutkan mittausalueen eri rekisteröinnillä. Mutta olkoon kyse kamerasta, tutkasta tai lidarista - kalibrointilaitteen oikea asemointi on aina ratkaisevan tärkeää onnistuneen kalibroinnin suorittamiseksi. Oikea asemointi sisältää CSC-työkalun tai takakalibrointin tarkan säädön suhteessa ajoneuvon geometriseen ajoakseliin (taka-akseli).

 
 
 
 
Haluan lisätietoja *


 
Haluan *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet

Y-tunnus​: DK-87816613

Ottaa yhteyttä

Puhelin: +45 86 60 28 88

Sähköposti: info.fi@hella-gutmann.com

Aukioloajat:
Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Puhelin aukioloajat:

Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024