Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Auton tekniset tiedot ja ohjeet

​Laita turbo korjaamollesi Hella Gutmann Solutions A/S:n dataratkaisulla.

Hella Gutmann Data on monien vuosien ajan nostanut standardia sille, kuinka auton tekniset tiedot voivat vastata korjaamoiden tarpeisiin.

Varmistamme, että tiedot esitetään loogisesti ja käyttäjäystävällisesti, ja siksi korjaamot ympäri Eurooppaa valitsevat meidät kumppaniksi. Meille on tärkeää olla uudentyyppisen tiedon eturintamassa, ja pyrimme aina hyvään kattavuuteen uusissa ajoneuvoissa.

​Hella Gutmann Data toimitetaan kolmessa eri ratkaisussa, joten voit integroida korjaamollesi parhaiten sopivan ratkaisun. Saat seuraavat edut riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset.

  • Selkeät tiedot käytettäväksi huoltotarkastuksissa, esim. huoltolomakkeet, joista käy ilmi jakohihnan vaihto, raitisilmasuodattimen vaihto ja tarvittavat varaosat.
  • Automaattiset tiedot perustuvat korkealaatuisiin vaiheittaisiin ohjeisiin, kuviin ja kaavioihin. Näin automme tekniset tiedot ovat selkeät ja nopeat käyttää.
  • Valitusta lisenssistä riippuen Hella Gutmann Data sisältää myös yhteispaineruisku- tai pumppusuutinjärjestelmällä varustettujen autojen vianetsintätietoja sekä yksityiskohtaisia ​​tietoja hiukkassuodattimista, mukaan lukien regeneraatiosta ja vaihdosta.
  • Ohjeita jakohihnan vaihtoon - tietysti merkinnällä tarvittavista erikoistyökaluista.
  • HELLAn ja Hella Gutmann Solutionsin erityisosaaminen AC-järjestelmistä ja ilmastointilaitteista, mm. selkeät ja tarkat järjestelmärakenteet, täyttömäärät ja ohjattu vianetsintä ovat ainutlaatuisia kolmelle ratkaisulle.
  • Hella Gutmann Data sisältää värillisiä kytkentäkaavioita - ei vain mukavuusvarusteista, vaan myös useista valituista uusien autojen järjestelmistä.

Ratkaisu on täynnä arvokasta autotietoa moottorinhallinnasta mukavuusjärjestelmiin.

Jos sinulla on autotekisiintietoihin liittyvä hyvin erityinen tarve erityisesti räätälöityyn ratkaisuun, keskustelemme mielellämme siitä, kuinka voimme auttaa sinua, aivan kuten olet erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä meihin ilmaisen 30 päivän demojakson saamiseksi.

Täältä näet tärkeimmät toiminnot kaikissa kolmesta tarjoamassamme ratkaisussa. Jos haluat lisätietoja toiminnoista, voit ladata yleiskatsauksen napsauttamalla linkkiä.

 
 
 
 
Haluan * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet

Y-tunnus​: DK-87816613

Ottaa yhteyttä

Puhelin: +45 86 60 28 88

Sähköposti: info.fi@hella-gutmann.com

Aukioloajat:
Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Puhelin aukioloajat:

Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024