Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

ADAS kalibrointi

Hella Gutmann Solutions A/S:ssä myymme kalibrointilaitteita auton kuljettajaa avustaviin järjestelmiin. Myymme ja jakelemme ADAS-järjestelmiä autokorjaamoihin ja autoteollisuuteen kaikkialla Skandinaviassa ja katamme useimmat automerkit ja -mallit kalustollamme.

ADAS-kalibrointi - kuljettajaa avustavien järjestelmien kalibrointi

Hella Gutmannin kamera kalibrointityökalun CSC-Tool avulla saat täydellisen, modulaarisen ratkaisun korjaamollesi. Voit käyttää kameran kalibrointilaitteita lähes kaikissa automerkeissä. CSC-Toolilla Hella Gutmann Solutions tarjoaa korjaamoille ammattimaisen monimerkkijärjestelmän monien erilaisten kuljettajaa avustavien järjestelmien säätämiseen.

Jos työskentelet kolarivauriokorjauksessa, tuulilasien vaihdossa tai vain autojen yleiskorjauksessa, CSC-työkalu on tärkeä työkalu kaikissa näissä tehtävissä.

Järjestelmää on helppo laajentaa joustavasti kattamaan takakamerat sekä etu- ja takatutkat, että 360-kamerajärjestelmät​

CSC-Tool Digital

Edistyneen liikennemerkkien tunnistuksen, mukautuvan vakionopeudensäätimen ja automaattisten hätäjarrutusjärjestelmien ansiosta nykyaikaiset autot ovat aiempaa enemmän täynnä elektroniikkaa. Nämä edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät asettavat vaatimuksia kalibroinnin suhteen, mikä edellyttää erityisiä kalibrointilaiteita autokorjaamossa.

Tehokkuuden lisäämiseksi me Hella Gutmannilla tarjoamme nyt digitaalikameran, kamera-anturin ja tutkan kalibrointityökalun, nimeltään CSC-Tool Digital, jossa kalibrointi tapahtuu digitaalisesti.

CSC-tool Digital on suunniteltu yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan kalibrointiprosessia. Korjaamoisssa ei enää tarvitse odottaa irrallisten kalibrointitaulujen saapumista, sillä taulut ovat saatavilla digitaalisesti ja järjestelmää päivitetään jatkuvasti uusimmilla tauluilla.

​CSC-Tool Analoginen

Analogisella CSC-Tool-työkalulla saat ammattimaiset kalibrointilaitteet kuljettajaa avustavien järjestelmien säätämiseen lähes mihin tahansa autoon.

CSC-Tool-analogimme tarjoaa muun muassa:

  • Dokumentaatio säädöstä/kalibroinnista printattuna sekä auton historiatiedoissa
  • Pyöräkulmien tarkastusta/suuntausta ei tarvita
  • Yhteensopivuus mega macs -sarjan diagnostiikkalaitteiden kanssa
  • Helppokäyttöinen kalibrointitaulu
 
 
 
 
Olen kiinnostunut *

 
Haluan *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet

Y-tunnus​: DK-87816613

Ottaa yhteyttä

Puhelin: +45 86 60 28 88

Sähköposti: info.fi@hella-gutmann.com

Aukioloajat:
Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Puhelin aukioloajat:

Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024