Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tietoja Hella Gutmannista

Hella Gutmann Solutions A/S, entinen nimellä Tolerance A/S, on vuodesta 1956 lähtien ollut johtava valmistaja ja toimittaja autoteollisuudelle eurooppalaisten autojen huolto- ja korjaustietojen tuotannossa. Nykyään olemme osa Hella Gutmann -konsernia, jonka pääkonttori on Ihringenissä, Saksassa ja jonka Hella GmbH & Co omistaa 100 %. KGaA. Pääkonttoristamme Tanskan Viborg:ista vastaamme koko Hella Gutmann -konsernin huolto- ja korjaustietojen kehittämisestä.​​

Olemme asiantuntijoita integroiduissa tietoratkaisuissa

Toimitamme laitettamme ja palveluitamme korjaamoihin koko Skandinaviassa, joita palvelevat Ruotsin, Norjan ja Suomen myyntitoimistomme.

Olemme ryhmä asiantuntijoita, jotka ovat intohimoisia lisäämään autoteollisuuden laitteita ja tietoja, jotka lisäävät korjaamon tuottavuutta ja helpottavat mekaanikon elämää.

Tuotevalikoimamme sisältää tieto- ja ohjelmistoratkaisut, diagnostiikkalaitteet, ADAS-järjestelmät, valojensuuntauslaitteet ja laajan valikoiman korjaamolaitetuotteita, ja autamme mielellämme käyttäjiämme koulutuksessa ratkaisuihimme. Yli 40 000 korjaamoa 24 maassa työskentelevät Hella Gutmann Solutions A/S: n diagnostiikka- ja datatuotteiden kanssa.

Vaatimustenmukaisuus

Vastuullisena toimijana meidän on toimittava sovellettavien lakien mukaisesti ja noudatettava konsernin ohjeita ja menettelytapoja. Hella -vaatimustenmukaisuusjärjestelmän keskeinen tavoite on integroida tehokkaasti konsernin liiketoimintaprosessien noudattaminen varmistaakseen, että kaikki työntekijät noudattavat säännöksiä ja estämään systemaattinen sopimaton toiminta.

Lisäksi on jatkuva tavoite vahvistaa konsernin yrityskulttuurin noudattamista olennaisena osana liiketoimintaa ja tapaa, jolla konserni pyrkii harjoittamaan liiketoimintaa ja sisällyttämään vaatimustenmukaisuuden osana päivittäistä työtä. Vaatimustenmukaisuus on osa päivittäistä työtä Hella Gutmann Solutions A/S: ssä.​

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet

Y-tunnus​: DK-87816613

Ottaa yhteyttä

Puhelin: +45 86 60 28 88

Sähköposti: info.fi@hella-gutmann.com

Aukioloajat:
Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Puhelin aukioloajat:

Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024