Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Diagnostiikka

​Tarvitsetko uuden diagnostiikkatesterin, joko obd-vikakoodin lukemiseen tai vianetsintään? Hella Gutmann Solutions A/S:ssä myymme erilaisia ​​diagnostiikkatyökaluja. Laaja valikoimamme vikakoodinlukijoita ja diagnostisiikkalaitteita sopii kaikkiin tarpeisiin, tarvitsetpa sitten pienen vikakoodinlukutestin tai suuremman diagnostisen testerin, joka pystyy käsittelemään edistyneempiä vianetsintätehtäviä. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti autokorjaamot ja muu autoteollisuus koko Euroopassa

Vikakoodipohjaiset ratkaisut reaaliajassa

​Mega macs -diagnostiikkatestauslaitteemme tarjoavat vikakoodipohjaista korjausapua ja arvokasta lisätietoa ja ratkaisumalleja Suomen (sekä monella muulla) kielellä reaaliajassa. Tässä työssä mega macs -sarja hyödyntää yhtä maailman suurimmista ja parhaista diagnostiikka- ja korjaustietokannoista. Tarjoamme jatkuvasti universaaleja diagnostiikkaratkaisujamme uusimpien päivitysten kera, joten olet aina ajan tasalla korjaamolla.

Nopea ja tehokas diagnostiikkatestauslaite tarvitaan jokaisen nykyaikaisen auton korjaamiseen ja huoltoon. Skannaa ja lukee järjestelmät obd:n, obd2:n ja DOIP:n kautta. Tästä syystä yli 40 000 korjaamoa 24 maassa käyttää diagnostiikkaratkaisujamme

mega macs X

​Uusi Mac X on laskeutunut - Tulevaisuuden diagnostiikkatestauslaite DoIP & CAN FD tuella varmistaa, että olet valmis kaikenlaiseen ajoneuvokommunikaatioon ja tulevaisuuden autojen vianetsintään. Se on Pass-Through-valmis ja tukee myös CSM:ää (palomuurit). MacsX -diagnostiikan testerin avulla olemme tehneet työskentelyn helpoksi korjaamoissa - Macs X:ssä on langaton lataus, joten laitteesi aina ladattu ja olet valmis käyttämään diagnostiikkatesteriäsi.

Pass-Through-valmius antaa sinulle mahdollisuuden käyttää macs X:ää linkkinä OE-palveluiden ja auton välillä.

CSM on auton diagnostiikkajärjestelmän valmistajan tekemä lukitus- ja palomuuriratkaisu, joka suojaa hakkerointia ja luvatonta käyttöä vastaan. Kun käytät macs X:ää sisäänrakennetun CSM-järjestelmän kanssa, saat suoran polun auton palomuurin läpi, jotta voit työskennellä auton järjestelmien kanssa.

Macs X -vikakooditestauksen avulla sinun ei tarvitse vaihtaa laitteistoasi, jos tarpeesi muuttuvat – Valitse tarpeisiisi sopiva lisenssi ja skaalaa tarvittaessa ylös ja alaspäin joustavasti vaatimustesi muuttuessa.

Testilaitten käyttöliittymä on moderni ja sitä voidaan käyttää matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella ja se on 100% interselainpohjainen johon voit yhdistää kolme laitetta samalla kerralla, esimerkiksi mekaanikko voi pyytää työnjohtajaa katsomaan omalta näytöltää realiajassa saman näkymän, jonka mekaanikko näkee.

1000 V:n korkeajännitemoduulia käytetään langattomasti yhdessä macs X:n kanssa, joten voit suorittaa vianetsintää ja ohjattuja järjestelmämittauksia sähkö- ja hybridiautoissa auton jännitteettömäksi tekemiseen, eristysvastusmittaukseen tai vastaavien töiden yhteydessä.

Macs X -diagnostiikkatesteri voidaan integroida Hella Gutmannin dataratkaisuun, jolloin saat täyden pääsyn samalta näytöltä kytkentäkaavioihin, huoltokaavioihin, teknisiin tietoihin ja Hella Gutmannin tiedotteisiin.

Macs X -diagnostiikkatesteri voidaan täydentää MT-moduulilla moottorikomponenttien mittaamiseen ja muihin mittaustehtäviin.

MT HV korkeajännitemoduuli mega macs X

Jopa 1000 voltin korkeajännitemoduuli mahdollistaa mittaukset sähkö- ja hybridiautoissa, ja mukana tulee 2 korkeajännitteistä mittausanturipäätä, jotka on suunniteltu erityisesti tämäntyyppisiin mittauksiin.

Mittausanturipäitä voidaan käyttää yhdessä autonvalmistajien mittausadapterien kanssa, joten sinulla on täysi joustavuus laitekannan välillä.

Korkeajännitemoduulilla ja macs X:llä saat muun muassa useita toimintoja.

 • Ohjattu sähkö- ja hybridiauton jännitteettömäksi tekeminen
 • Ohjattu eristysvastustesti
 • Sähkö- ja Hybridiautojen tekniset tiedot

Korkeajännitemoduuli toimii macs X -diagnostiikan testerin kanssa ja on yhdistetty macs X:ään bluetoothin kautta - Se antaa sinulle suurta liikkuvuutta, kun mittauksia tehdään sähkö- ja hybridiautoilla.

Korkeajännitemoduulia voidaan käyttää myös yhdessä MT77 / MT56- oskiloskooppimoduulisi kanssa.

Korkeajännitemoduulia voidaan laajentaa virtapihdillä sekä LPD-sarjoilla polttoainejärjestelmän matalapainemittauksia varten.

macsRemote

MacsRemote-testerimme antaa sinulle etäkäytön useisiin valittuihin diagnostiikkatoimintoihin, mukaan lukien:

 • Avaimen ohjelmointi
 • Vetokoukun ohjelmointi
 • Ohjelmistopäivitykset
 • Perusteellinen vianetsintä

Olemme tehneet macsRemoten käytön helpoksi - Yhdistät macsRemoten autoon ja siirryt verkkosivustollemme, josta tilaat haluamasi työn. Työkokonaisuuden hinta ilmoitetaan palvelupyynnön aikana ja teknikkomme suorittavat valitut työt.

MacsRemoten avulla vältät kuljetus- ja odotusajan toisessa korjaamossa ja pääset ammattitaitoisten teknikojemme palveltavaksi. Sinun ei tarvitse investoida muihin erikoisdiagnostiikkalaitteisiin ratkaistaksesi tehtäväsi korjaamossasi.

Useat autonvalmistajat suosittelevat vähintään 120A akkulaturia/ylläpitovaraajaa ohjelmistopäivityksiin varmistaakseen, että päivitys toimii oikein – Voit myös ostaa Hella-Gutmann BPC120 ylläpitovaraajan, joka vastaa näihin vaatimuksiin.

mega macs ONE

Mega macs ONE on pienin diagnoostitestauslaitteemme ja toimii Android-laitteiden kautta.

Aloittaminen on nopeaa ja helppoa, ja saat käyttöösi selkeän APP:in, jossa kaikki toiminnot sijaitsevat.

Mega macs ONE mahdollistaa esimerkiksi seuraavat ominaisuudet:

- Langaton tiedonsiirto diagnostiikkalaitteen ja laitteiston kanssa

- Graafinen sijoitusopas OBD pistokkeelle

- Lue ja poista vikakoodit ja tarkista kattavasti yli 40 automerkkiä, jotka kattavat yli 48 000 automallia

- Vikakoodien selitys

- Täysi parametrin näyttö graafisella näytöllä ja selityksillä

- Toimilaitteen testaus, ohjelmointi ja perusasetukset

- Vikakoodien nollaus kaikille järjestelmille

- Auton historia

On mahdollista ostaa Samsung-tabletti, jotta pääset nopeasti alkuun diagnostisten testien tekemisessä.

mega macs PC

Mega macs PC helpottaa vianmäärityksen aloittamista olemassa olevan PC tietokoneesi avulla.

mega macs PC:ssä on toimintoja mm

 • Vikakoodien lukeminen ja poistaminen
 • Graafinen näyttö 8 parametrista samanaikaisesti
 • Toimilaitetestit, perusasetukset, ohjelmointi, huoltopalautukset ja ajoneuvotietojen automaattinen tallennus
 • Datapaketti Premiumin yhteydessä saat käyttöösi tuhansia teknisiä tietoja Mega macs PC:lläsi

Vältä kalliita investointeja ylimääräisiin laitteesiin ja käytä olemassa olevaa PC tietokonettasi ja liitä mega macs -tietokoneesi langattomasti ja olet valmis työskentelemään korjaamollasi.​

 
 
 
 
Olen kiinnostunut *
 
Haluan *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet

Y-tunnus​: DK-87816613

Ottaa yhteyttä

Puhelin: +45 86 60 28 88

Sähköposti: info.fi@hella-gutmann.com

Aukioloajat:
Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Puhelin aukioloajat:

Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024