Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

HGS DATA

Laita Turbo korjaamollesi Hella Gutmann Solutions A/S: n tietoratkaisulla. HGS -Datan tiedot ovat meidän mekaanikkojen valmistamat tiedot teille mekaniikko kolleegoille, ja se sisältää kaikki tarvitsemasi tiedot päivittäisessä työssäsi korjaamollasi.​

HGS-Datassa on kolme eri ratkaisua tarjolla, ja voit siten integroida ratkaisun, joka sopii parhaiten korjaamosi tarpeisiin. Saat seuraavat edut riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset:

  • Selkeät tiedot käytettäväksi huoltotarkastuksissa, esim. huoltolomakkeet, joissa ilmoitetaan jakohihnan vaihto, raitisilmasuodattimen vaihto ja tarvittavat varaosat.
  • Tiedot perustuvat laadukkaisiin vaiheittaisiin ohjeisiin, kuviin ja kaavioihin. Näin automme tekniset tiedot ovat selkeät ja nopeat käyttää.
  • Valitusta lisenssistä riippuen Hella Gutmann Data sisältää myös yhteispaineruisku- tai pumppusuutinjärjestelmällä varustettujen autojen vianetsintätietoja sekä yksityiskohtaisia ​​tietoja hiukkassuodattimista, mukaan lukien regeneraatiosta ja vaihdosta.
  • Opas jakohihnan vaihtoon - tietysti myös tarvittavista erikoistyökaluista.
  • HELLAn ja Hella Gutmann Solutionsin erityisosaaminen AC-järjestelmistä ja ilmastointilaitteista, mm. selkeät ja tarkat järjestelmärakenteet, täyttömäärät ja ohjattu vianetsintä ovat ainutlaatuisia kolmelle ratkaisulle.
  • Hella Gutmann Data sisältää värillisiä kytkentäkaavioita - ei vain mukavuusvarusteista, vaan myös lukuisista uusien autojen muista järjestelmistä: ratkaisu on täynnä arvokasta tietoa aina moottorinhallinnasta mukavuusjärjestelmiin.
 
 
 
 
Haluan * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet

Y-tunnus​: DK-87816613

Ottaa yhteyttä

Puhelin: +45 86 60 28 88

Sähköposti: info.fi@hella-gutmann.com

Aukioloajat:
Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Puhelin aukioloajat:

Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024