Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

mega macs PC SE

Diagnostiikkapäivitys korjaamon tietokoneeseen

mega macs PC SE on Windows-pohjainen diagnostiikkaratkaisu, jossa on kattavat ominaisuudet houkuttelevaan hintaan.

Lyhyt yleiskatsaus kaikista parhaista

mega macs PC SE:n avulla voit nopeasti ja tarkasti diagnosoida ajoneuvovikoja, tarkistaa tärkeät parametrit, tarkistaa säätimien toiminnan ja tehdä huoltotöistä ja huoltojen nollauksista helppoja.

Yleiskatsaus keskeisiin ominaisuuksiin:

·​DoIP/CAN-FD-protokollan mukaisten ajoneuvojen diagnoosi

·​Vikakoodien lukeminen ja poistaminen kaikista ohjaimista

·​Parametrit grafiikkana ja tekstinä (8 parametria)

·​Toimilaitetesti

·​Kaikkien järjestelmien huoltonollaukset

·​Koodaus ja perusasetukset

·​Langaton tiedonsiirto

·​Ajoneuvojen nopea ja yksiselitteinen tunnistaminen VIN-numeron perusteella

·​Tekniset tiedot ja täydellinen diagnoosi yhdessä ratkaisussa**

·​Integroidut johdotuskaaviot, sulakkeet/releet, työarvot, jakohihnan tiedot jne. **

·​Säännölliset päivitykset*

ja paljon muuta.

* Vaatii aktiivisen mega macs PC -lisenssin

** Vaatii aktiivisen mega macs PC -lisenssin ja HGS Data Premium -käyttöoikeuden.

DoIP ja CAN-FD yksityiskohtaisesti

DoIP

DoIP (Diagnostics over Internet Protocol) on autoelektroniikan tiedonsiirtoprotokolla, joka mahdollistaa joustavan ja tehokkaan järjestelmädiagnostiikan. Nykyaikaisten ajoneuvojen diagnostiset tiedot voidaan lähettää Internet-protokollan (DoIP) kautta. Tämä koskee erityisesti uudempia ajoneuvomalleja, joissa ajoneuvon ja vianmäärityksen välinen tiedonsiirto tapahtuu tämän standardoidun protokollan kautta.​

CAN-FD

CAN-FD on CAN-dataprotokollan jatkokehitys, jonka avulla autonvalmistajat voivat saavuttaa suuremmat siirtonopeudet ja vahvemman tiedonsiirron ajoneuvon eri ohjausyksikköjen välillä.​

Yksinkertainen ja joustava diagnoosi

​mega macs PC SE:n avulla korjaamot saavat parhaan mahdollisen yhteensopivuuden ja joustavuuden. Lisäksi säästät rahaa käyttämällä omaa Windows-laitettasi (esim. tablettia tai kannettavaa tietokonetta). Helppo asennus ja intuitiivinen käyttö pitävät sinut nopeasti toiminnassa. mega macs PC SE tarjoaa kattavat sovellukset ajoneuvohuollosta ADAS-kalibrointiin – kaikki vain yhdellä laitteella.

Tarvitsetko lisää tehoa?

​Mega macs PC SE -tekniikkaa käyttävät korjaamot on varustettu tekemään tehokkaita ja tarkkoja diagnooseja, ja ne tarjoavat asiakkaille huippuluokan palvelua. Lisenssistä riippuen mega macs PC SE:n omistajalla on pääsy teknisiin tietoihin ja taustatietoihin sekä suoraan komponenttiohjeisiin, huoltotietoihin, jakohihnatietoihin ja sähkökaavioihin.

Plug & Play -diagnostiikkatesteri!

mega macs PC SE tarjoaa korjaamoille kattavat diagnostiikkaominaisuudet edulliseen hintaan.

Eri ominaisuuksien, kuten virhekoodien lukemisen ja poistamisen, parametrien graafisen näytön, toimilaitetestien, perusasetusten, koodausten, huoltoasetusten ja automaattisesti tallennettujen ajoneuvotietojen ansiosta olet hyvin varustettu kaikkiin tehtäviin.

Yhdistämällä mega macs PC SE:n Hella Gutmann Dataan saat käyttöösi tuhansia teknisiä tietoja suoraan diagnostiikkalaitteesta. Se sisältää osien sijainnin, huoltotiedot, jakohihnan tiedot, tekniset tiedot, piirikaaviot, sulakkeet, komponenttien testiarvot, työarvot, pakokaasutiedot, takaisinkutsukampanjat ja paljon muuta.

Asennus ja käyttäjäohjaus ovat yksinkertaisia ja intuitiivisia. Voit lukea ja poistaa vikakoodit, nollata huoltoilmaisimet ja paljon muuta ilman lisälaitteita. Mega macs PC SE:llä optimoit korjaamosi tietokoneen, mikä nopeuttaa korjauksia ja lisää tuottoa.​

Paljon enemmän paljon vähemmällä!

Aiemmin suuret diagnostiikkaratkaisut edellyttivät aina investoimista kalliisiin ja monimutkaisiin laitteistoihin. mega macs PC SE:n avulla saat monipuolisen ja helppokäyttöisen diagnostiikkatesterin ilman suuria investointeja uusiin laitteisiin. Se on täydellinen lisä olemassa olevaan korjaamon kokoonpanoon tai ihanteellinen johdatus ammattimaiseen diagnostiikkaan Hella Gutmann Solutionsin avulla.

mega macs PC SE kommunikoi langattomasti ajoneuvon ja korjaamon tietokoneen kanssa jopa 50 metrin säteellä. Ajoneuvon VIN-koodi luetaan automaattisesti virheiden ja näppäilyvirheiden riskin minimoimiseksi. Luetut vikakoodit sekä perusasetukset ja koodaukset tallennetaan ”Car Historyyn”, mikä varmistaa, että tiedot ovat aina käytettävissä myös työn päätyttyä.

Olipa kyseessä nopea huoltotarkastus tai monimutkaisen vian etsiminen, mega macs PC SE tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitset tehtävän ratkaisemiseen.

 
 
 
 
Haluan *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet

Y-tunnus​: DK-87816613

Ottaa yhteyttä

Puhelin: +45 86 60 28 88

Sähköposti: info.fi@hella-gutmann.com

Aukioloajat:
Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Puhelin aukioloajat:

Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024