Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

CSC-Tool digital

Hella Gutmann Solutions A/S:ssä myymme kalibrointilaitteita auton kuljettajaa avustaviin järjestelmiin. Myymme ja jakelemme ADAS-järjestelmiä autokorjaamoihin ja autoteollisuuteen kaikkialla Skandinaviassa ja katamme useimmat automerkit ja -mallit valikoimallamme.

CSC-Tool digitalin avulla voit nyt kalibroida auton ADAS-järjestelmät Apple TV sovelluksen ja Digitaalisen projektorin avulla, jolloin työprosessistasi tulee nopeampi, yksinkertaisempi ja tulevaisuuteen suuntautuvampi.

Tulevaisuus alkaa tänään Digitaalisen CSC-työkalun avulla

Kehittyneen liikennemerkkien tunnistuksen, mukautuvan vakionopeussäätimen ja automaattisten hätäjarrujärjestelmien avulla nykyaikaiset autot ovat paljon täynnä elektroniikkaa. Nämä edistykselliset kuljettajan avustavat järjestelmät asettavat korkeat turvallisuusvaatimukset kalibroinnin suhteen.

Tehokkuuden lisäämiseksi me Hella Gutmannissa tarjoamme nyt digitaalista projektoria ja tutkakalibrointityökalua, nimeltään CSC-Tool Digital, missä kalibrointi tapahtuu digitaalisesti.

CSC-Tool Digital on suunniteltu tekemään kalibrointiprosessista yksinkertaisempaa ja nopeampaa. Korjaamon ei enää tarvitse odottaa irrallisen kalibrointitaulun saamista, koska taulut löytyvät digitaalisesti ja järjestelmä päivitetään jatkuvasti uusimmilla tauluilla.

 
 
 
 
Haluan lisätietoja *


 
Haluan *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet

Y-tunnus​: DK-87816613

Ottaa yhteyttä

Puhelin: +45 86 60 28 88

Sähköposti: info.fi@hella-gutmann.com

Aukioloajat:
Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Puhelin aukioloajat:

Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024