Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tietosuoja

Hella Gutmann Solutions kunnioittaa yksityisyyttäsi

Hella Gutmann Solutions GmbH, Am Krebsbach 2, D-79241 Ihringen verkkosivujen tarjoajana ja niistä vastaavana ottaa henkilötietojen suojaamisen vakavissaan. Tietosuoja ja tietoturva ovat tärkeä osa yrityksemme toimintaperiaatteita. Siksi suhtaudumme vakavasti yksityisyyden kunnioittamiseen henkilötietojen käsittelyssä ja kaikkien liiketoimintatietojen turvaamiseen, ja huolehdimme niistä kaikissa liiketoimintaprosesseissamme. Käsittelemme sivustokäyntien aikana keräämiämme henkilötietoja luottamuksellisesti ja täysin lain määräyksiä noudattaen.

Verkkosivuillamme voi olla linkkejä muiden palveluntarjoajien sivustoille, joita tämä tietosuojailmoitus ei kata. Emme voi vaikuttaa siihen, noudattavatko niiden tarjoajat tietosuojaa koskevia säännöksiä.

Henkilötiedot

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää henkilöllisyytesi selvittämiseen. Niihin kuuluvat nimi, osoite, postiosoite ja puhelinnumero. Niihin eivät kuulu tiedot, joita ei voida liittää henkilöllisyyteesi, esimerkiksi verkkosivuston käyttäjien lukumäärä.

Henkilötietojen keruu, tallennus ja käsittely

Kun tulet verkkosivustollemme, tallennamme verkko-operaattorisi nimen, käyttämäsi selaintyypin; verkkosivun, jolta siirryit sivuillemme; katsomasi sivut sivustollamme sekä vierailusi päivämäärän ja keston. Käyttäjistä ei kerätä yleisesti muita tietoja tai henkilötietoja. Voit näin käyttää verkkosivustoamme henkilöllisyyttäsi paljastamatta.

Verkkosivustollamme on alueita ja toimintoja, joita käytettäessä saatamme kerätä ja tallentaa muita tietoja. Henkilötietojen antaminen voikin olla tarpeen esimerkiksi mielipidetiedusteluun osallistumisen, kyselyn lähettämisen tai sopimuksen toteuttamisen yhteydessä.

Henkilötietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista. Kun otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse, tallennamme ilmoittamasi henkilötiedot henkilökohtaista yhteydenpitoa ja asiasi käsittelyä varten.

Jotkin verkkosivustomme alueet vaativat erikseen sisäänkirjautumisen (Login). Rekisteröitymistä ja/tai sisäänkirjautumista varten pyydämme sinua ilmoittamaan nimesi ja/tai muita henkilökohtaisia tietoja. Saat itse päättää, haluatko antaa pyydetyt tiedot. Muutamat toimet, esimerkiksi tiettyihin tietoihin pääsy, vaativat joidenkin tietojen ilmoittamista. Pakolliset kentät, joiden tiedot on ehdottomasti täytettävä, ovat tunnistettavissa tähtimerkistä. Muiden kuin pakollisten kenttien tietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista.

Henkilötietojen käyttö ja luovuttaminen, käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Käytämme henkilötietojasi verkkosivuston teknisessä hallinnassa, asiakashallinnassa, tuotekyselylomakkeissa ja markkinoinnissa ainoastaan näiden tarkoitusten vaatimassa ja sallimassa laajuudessa. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille HELLA-konsernin ulkopuolelle ilman lupaasi varsinkaan markkinointitarkoituksiin. Löydät yleistiedot HELLA-konsernista osoitteesta www.hella.com/unternehmen.

Luovutamme tietosi niihin oikeutetuille tahoille, mikäli laki tai oikeuden päätös meidät siihen velvoittaa.

Tietoihin käsiksi pääsy

Jotta asianmukainen liiketoiminta voidaan taata, tietyt Hella Gutmann -konsernin työntekijät pääsevät käsiksi tietoihisi. Nämä työntekijät eivät saa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa. Tietoja käsittelevillä työntekijöillä on velvollisuus salassapitoon ja tietojen salaamiseen. Lisäksi on varmistettu riittävä tietosuojataso.

Turvallisuus

Huolehdimme teknisistä ja organisatorisista turvatoimista, joilla estetään hallitsemiemme tietojen manipulointi, häviäminen ja tuhoutuminen, valtuuttamattomien henkilöiden pääsy käsiksi tietoihin sekä tietojen julkaisu ilman lupaa. Vain muutamilla valtuutetuilla henkilöillä on pääsy tietoihisi.

Verkkosivustomme tiedot ja käyttäjän siellä antamat tiedot lähetetään internetissä yleensä salaamattomina. Sen takia ei voida sulkea pois mahdollisuutta, että kolmannet osapuolet pystyisivät katsomaan lähetettyjä tietoja ja/tai pääsemään niihin käsiksi. Suosittelemme huomioimaan tämän mahdollisuuden päättäessäsi, lähetätkö meille tietojasi internetin kautta ja millaisia tietoja lähetät. Rekisteröitymistä ja sisäänkirjautumista edellyttävissä portaaleissamme käytämme tiedonsiirrossa mahdollisuuksien mukaan SSL-suojausta (Secure Socket Layer).

Turvatoimenpiteitämme parannetaan ja sovitetaan jatkuvasti tekniikan kehityksen mukaan.

Vapaaehtoisuus

Haluaisimme hyödyntää henkilötietojasi myös kertoaksemme sinulle tuotteistamme ja mahdollisesti kysyäksemme sinulta niistä. Osallistuminen näihin kampanjoihin on luonnollisesti vapaaehtoista. Jos et hyväksy tätä, voit lähettää meille koska tahansa viestin, jotta voimme estää tietojesi käytön tai poistaa tiedot. Sähköpostiviesti julkaisutiedoissa ilmoittamaamme osoitteeseen riittää. Lisätietoja löytyy paikallisilta sivustoilta.​

Tietojen pyyntö, oikaisu ja poisto sekä käsittelyn rajoitus ja kielto

Sinulla on oikeus koska tahansa pyytää nähtäväksi omat tietosi kirjallisessa tai sähköisessä muodossa. Lisäksi sinulla on oikeus koska tahansa pyytää estämään pääsy tietoihisi, poistamaan tietosi tai oikaisemaan väärät tiedot tai kieltää tietojen käsittely. (Jos maakohtaisesti on voimassa lakisääteisiä tietojen säilytysaikoja, pääsy tietoihin estetään maakohtaisesti määritetyksi ajaksi ennen poistoa.)

Oikeus valitukseen valvontaviranomaiselle

Jos henkilötietojesi käsittely rikkoo voimassa olevia lakeja, sinulla on oikeus valittaa asiasta valvontaviranomaiselle.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot

Ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme sähköpostitse tai kirjeitse, jos sinulla on ehdotuksia tai huomautettavaa henkilötietojesi käsittelystä.

Tietosuojavaltuutettu

HELLA GmbH & Co. KGaA
Rixbecker Str. 75
D-59552 Lippstadt

Yhteystiedot
Tilanne: toukokuu 2018

Hella Gutmann -konsernin tietosuojakoordinaattori

datenschutz@hella-gutmann.com​

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet

Y-tunnus​: DK-87816613

Ottaa yhteyttä

Puhelin: +45 86 60 28 88

Sähköposti: info.fi@hella-gutmann.com

Aukioloajat:
Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Puhelin aukioloajat:

Maanantai – torstai: 08.00 – 16.00

Perjantai: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024